Om oss...

1 december 2018 tog vi över Ronneby Cykel & Motor från tidigare ägaren Ronny Dennheim. Vi beslöt att ändra företagsnamn till BIKEPOINT Cykel & Fritid AB och en helrenovering av lokalerna är just nu på gång. Med stor hjälp och med mycket stöd av vår fastighetsägare kommer vi nu med glädje att kunna öppna en mycket fräsch och fin butik under början av februari 2019.

 

Vi kommer att fortsätta bedriva verksamheten i Ronny's anda - erbjuda bra cyklar till bra priser, samt ge god service till kunderna. Vi kommer successivt även att utöka med ett större och bredare sortiment än tidigare både vad gäller "vanliga" cyklar och el-cyklar, tillbehör & reservdelar.

 

Även el-mopeder är något vi är mycket intresserade av att ta in i sortimentet under 2019. Vi hoppas att Ronneby-borna är redo för El-moppen! Något vi med säkerhet tror blir framtidens moped-fordon!

Fredrik Jönsson

Fredrik kommer mestadels att vara "ansiktet utåt" i butiken. Han kommer även att sköta verkstadsbiten till att börja med. Fredrik har ett långt förflutet som mekaniker på flera olika företag och inom olika branscher, dock är försäljningsbiten något han ser mycket fram emot att syssla med. Vår vision är därför att kunna anställa en person i verkstaden i framtiden så att Fredrik kan ägna sig mestadels åt själva butiken och kunderna. Fredrik har ett stort intresse av cyklar och cykling, en sport som han aktivt utövat, och gör fortfarande...i mån av tid:)

Christina Petersson

Christina's del i företaget kommer att vara mestadels administrativt - sköta bokföring & redovisning, hantera hemsidan och den kommande web-butiken,  som är under uppbyggnad, jobba med reklam på sociala medier samt övrig marknadsföring, sköta beställningar o fakturering mm. Om tid finns kommer även Christina att vara behjälplig i butiken och kanske t o m lära sig att laga en och annan punktering:)

Fredrik
Christina

Bikepoint Cykel & Fritid AB

Plankgatan 3, 372 31 Ronneby

Mobil: 0708-627 207

Mail: bikepointcykel@yahoo.com

Kontakta oss
  • w-facebook
  • Twitter Clean