top of page

Om oss...

1 december 2018 tog vi över Ronneby Cykel & Motor från tidigare ägaren Ronny Dennheim. Vi beslöt att ändra företagsnamn till BIKEPOINT Cykel & Fritid AB och en helrenovering av lokalerna genomfördes. Med stor hjälp och med mycket stöd av vår fastighetsägare har vi nu fått en mycket fräsch och fin butikslokal för vår verksamhet. 

Fredrik Jönsson

Fredrik är vårt "ansikte utåt" i butiken men han sköter även vissa special-arbeten i verkstaden. Fredrik har ett långt förflutet som mekaniker på flera olika företag och inom olika branscher, dock är försäljningsbiten något han älskar att syssla med. Fredrik har ett stort intresse av cyklar och cykling, en sport som han aktivt utövat, och gör fortfarande i mån av tid.

Christina Petersson

Christinas roll i företaget är mestadels administrativ - bokföring & redovisning, hantering av hemsida, annonsering, jobba med reklam på sociala medier samt övrig marknadsföring, lagerhantering, fakturering och allmänt butiksplock. Christinas har tidigare arbetat med allt från tryckeri- & reklambyråtjänster till arbete på industrigolvet. 

Övriga medarbetare

I vår verkstad har vi 2 duktiga medarbetare som på heltid arbetar med att serva, reparera o montera cyklar åt våra kunder.

Fredrik svv.jpg
Fredrik
Christins svv.jpg
Christina
bottom of page