top of page
Nishiki X-TWO herr 20 svart.jpg

NISHIKI X-TWO Herr 8-vxl

Svensk designad hantverksbyggd kvalitetscykel, byggd i Göteborg och anpassad för våra svenska förhållanden.

Nishiki X-Two är en allround-hybrid med singelklinga som bjuder in till fin grusvägskörning med sin fjädrande framgaffel och mönstrade däck.

Ram: ALU 6061

Framgaffel: Suntour Nex m. Lockout

Hjulstorlek:  28" (700)

Ramstorlekar: 18", 20", 22" och 24"

Växlar: Shimano Altus 8-vxl

Bromsar: Tektro hydraulisk (disc)

Däck: Schwalbe Smart Sam 700x35C

Vikt: 13,5 kg

PRIS: 7.195 kr

Svensk flagga.jpg

NISHIKI - Svensk design & småskaligt hantverk:

Nishiki gör cykling till en upplevelse. När vi bygger våra cyklar gör vi det med ett större mål än att tillverka och sälja produkter. Vi har en ambition att göra cykling roligare och smidigare, att varje detalj och varje komponent ska vara noga utvald för att maximera din känsla bakom styret.

Nishiki har sina rötter i Kobe i Japan och historien om det svenska Nishiki började redan 1981 på företaget Kawamura med import av landsvägsramar. Idag äger vi rätten till varumärket själva och försöker att kombinera hantverkstraditioner, moderna material, nyskapande design och kompromisslös funktion i en liten verkstad på Hisingen i Göteborg. Samtliga cyklar är helt och hållet framtagna för våra svenska förhållanden och ska ge dig körglädje varje dag.

Vi jobbar kontinuerligt med utveckling av både detaljer och modeller. I vår verkstad där vi bygger många av modellerna, finns inget löpande band, bara rent och skärt hantverk. Men så drivs också Nishiki av eldsjälar som älskar cyklar.

bottom of page