top of page
Nishiki PRO SLD Dam.jpg

NISHIKI PRO SLD Dam 20-vxl

En modern klassiker - Vår enskilt mest sålda cykel har funnits i varje modellprogram sedan 1999 och ständigt anpassats och förbättrats. En cykel som passar till det mesta; vardag, träning eller pendling. Redan vid en första provcykling märker du att det är något speciellt med Pro SLD. Den är lättcyklad och snabb med ett brett växelregister. Den är givetvis förberedd för stöd, skärmar och pakethållare.

Ram: Aluminium

Ramstorlekar: 19", 21"

Framgaffel: Aluminium 6061 T-6 till skivbromsar

Färg: Svart

Bromsar: Shimano BR-M365 hydraulisk

Växlar: Shimano Tiagra 2x10

Hjulstorlek:  28" (700)

Hjul: Lite Asymetrisk disc

Däck: Kenda K193 32-622

Vikt: 13,3 kg

PRIS: 10.195 kr

Svensk flagga.jpg
Byggd i GBG.jpg

NISHIKI - Svensk design & småskaligt hantverk:

Nishiki gör cykling till en upplevelse. När vi bygger våra cyklar gör vi det med ett större mål än att tillverka och sälja produkter. Vi har en ambition att göra cykling roligare och smidigare, att varje detalj och varje komponent ska vara noga utvald för att maximera din känsla bakom styret.

Nishiki har sina rötter i Kobe i Japan och historien om det svenska Nishiki började redan 1981 på företaget Kawamura med import av landsvägsramar. Idag äger vi rätten till varumärket själva och försöker att kombinera hantverkstraditioner, moderna material, nyskapande design och kompromisslös funktion i en liten verkstad på Hisingen i Göteborg. Samtliga cyklar är helt och hållet framtagna för våra svenska förhållanden och ska ge dig körglädje varje dag.

Vi jobbar kontinuerligt med utveckling av både detaljer och modeller. I vår verkstad där vi bygger många av modellerna, finns inget löpande band, bara rent och skärt hantverk. Men så drivs också Nishiki av eldsjälar som älskar cyklar.

bottom of page