top of page

För dig som anställd

Förmånscykeln kan med fördel användas som ett smidigt transportmedel fram och tillbaka till jobbet, men den funkar precis lika bra att använda närsomhelst när du är ledig. Varför inte passa på att testa stigcykling, downhill eller att åka iväg på en mysig cykelpicknick? Hoppa upp, börja trampa och njut av friheten!

Förmånscykeln är också väldigt smidig och fördelaktig för din ekonomi då du har cykeln som månadsavdrag från din bruttolön. Tack vare den förmånliga beskattningen är priset i genomsnitt dessutom 20-30% billigare än om du hade köpt en cykel utan din cykelförmån.

Cykling är ett fantastiskt och enkelt sätt att hålla dig fysiskt aktiv och boosta din hälsa. Dessutom blir en cykeltur till jobbet en riktigt härlig start på arbetsdagen!

För dig som arbetsgivare

Cykelförmånen är ett bra sätt att uppmuntra de anställda till att röra på sig mer. Cyklar man regelbundet ökar det generella välmåendet och antalet sjukdagar minskar.

En enkel och konkret väg mot ett mer miljövänligt företag börjar med medarbetarna. Om fler cyklar till jobbet minskar utsläppen från bensindrivna transportmedel.

EpassiBIKE stärker arbetsgivarvarumärket och gör företaget mer attraktivt för nya kandidater såväl som ökar engagemanget hos befintliga medarbetare.

Förmånscykel med EpassiBIKE


Ta chansen och köp din drömcykel till ett billigare pris! Genom att köpa‬ en förmånscykel via din‭ ‬arbetsgivare kan du spara 20-30% på cykelns ursprungliga pris. Vi på BIKEPOINT samarbetar med Epassi som kan erbjuda arbetsgivare förmånscyklar till sina anställda genom ett leasingavtal. Och det bästa av allt – för arbetsgivaren blir förmånen helt kostnadsneutral!

bottom of page