top of page
Business-Bike.jpg

Erbjud dina medarbetare ett hälsosammare och friskare liv

Fler och fler företag intresserar sig för förmånscykeln och det är inte konstigt; förmånen är eftertraktad bland anställda, bidrar till ett hälsosammare och grönare liv, och inte minst gör en till en mer eftertraktad arbetsgivare. Men det kanske bästa av allt? Med förmånscykeln sparar anställda normalt mellan 20-45% jmf. med privatköp. För dig som arbetsgivare är det 100% kostnadsneutralt eftersom det är den anställde som finansierar förmånscykeln via sitt bruttolöneavdrag. Med BusinessBike tillkommer aldrig några anslutnings- eller administrationskostnader.

 

Leasa en förmånscykel – stora besparingar jämfört med privatköp!

Med BusinessBike dras leasingkostnaden direkt från den anställdes bruttolön och arbetsgivaren tillskjuter sparade arbetsgivaravgifter på löneavdraget, vilket resulterar i ett betydligt billigare cykelköp än privat. Sedan januari 2022 har varje anställd rätt att dra av upp till 3 000 kr per år på den beskattade cykelförmånen, vilket gör förmånscykeln än mer förmånlig än tidigare med besparingar på normalt mellan 20-45% beroende på summa och marginalskatt. Vill man inte ha cykeln längre plockar vi upp cykeln kostnadsfritt från din bostadsadress.

Förmånscykel med BusinessBike

BusinessBike är en av de största aktörerna i Europa på förmånscyklar och den enda förmånscykeltjänsten i Sverige som har en helt digital och automatiserad process från registrering till aktivt leasingavtal. Med bland annat en egen försäkring och ta-tillbaka-garanti vid avbrott i anställning ser BusinessBike till att förmånscykeln blir en enkel och bekymmersfri förmån att erbjuda på sin arbetsplats. Genom sitt nätverk av anslutna lokala återförsäljare kan de också erbjuda det största utbudet av förmånscyklar i Sverige.

bottom of page