Designa Din egen PILEN cykel

PILEN Logo.jpg

Pilens cyklar finns i ett antal grundmodeller. Grundmodellerna kan du anpassa i en mängd varianter som vi kallar Special där du valt hur din Special-modell ska se ut och vara utrustad. Vill du bygga en chick citycykel med retrokänsla? En lastvänlig vardagscykel? Eller en trygg pendlarcykel som alltid fungerar? Välj färgsättning och komponenter efter eget tycke och smak. Kvalitet in i minsta detalj.

PILEN_på_helgpass_röd_dam.jpg

Få modeller – tusen varianter

Pilens cyklar finns i fem fina grundmodeller. Dessa kan du anpassa i varianter som vi kallar Special där du väljer hur din cykeln ska lackeras och utrustas. Leveranstid efter designad och beställd cykel ligger på ca 2 veckor, och då byggs den från grunden endast för Dig enligt dina speciella önskemål. Pilen kan även specialdesignas som företagscykel!

PILEN LYX

Pilen_lyx_gräddvit_dam.jpg
Pilen_lyx_blå_herr.jpg

Pilen Lyx är en klassiskt skön cykel med robusta toner för stad, landsväg och grusväg. Den bjuder på säker trivsam färd i upprätt körställning och ansiktet mot solen. Pilen Lyx är en riktig cykelvän på vägen.

PILEN CITY

PILEN City vit.jpg

Pilen City är en ny smidig stadscykel med lågt insteg och härlig känsla. Den har finstämd design, praktisk korg och trivsam upprätt körställning.  Samma fina stålram och underbara vevlager som sina systermodeller. Utmärkt som pendlarcykel. 

PILEN GT

Med en Pilen GT får du en cykel med slankare linjer och med en mer framåtlutad körställning. Pilen GT är en sportig cykel, tidlöst ren och klassisk i sin utformning. Som pendlarcykel är den ett självklart val om du vill färdas med stil.

PILEN EL1

PILEN EL-CYKEL EL1

Pilen EL1 är vår första el-assisterade cykel. EL1 har en helt egen mycket personlig svensk funktionell stil och bekväm upprätt körställning. Cykeln har extra lågt insteg som passar alla utan att tumma på stabilitet och körglädje.

PILEN GTV

PILEN_GTV_grön_dam.jpg

Pilen GTV är exklusiv med hydrauliska skivbromsar och 10 eller 11 växlar. Styrlager i dur-alaluminium och korkhandtag. En riktig caféracer eller en lyxig stadscykel som klarar det mesta. Utrustad med lädersadeln Brooks B17.

PILEN FÖRETAGSCYKEL

Pilen bygger företagscyklar för moderna och miljömedvetna företag med skylt och er egen profilfärg. Med en fin företags-cykel kan du framhäva ditt företag lite extra. Cykelmodellen Pilen Lyx utrustas med reklamplåt i 2 mm aluminium.

Bikepoint Cykel & Fritid AB

Plankgatan 3, 372 31 Ronneby

Mobil: 0708-627 207

Mail: bikepointcykel@yahoo.com

Kontakta oss
  • w-facebook
  • Twitter Clean