NIU N1Sport msvart.jpg
NIU N1Sport vit.jpg
NIU N1Sport app .jpg
NIU N1Sport blanksvart.jpg

NIU N1-Sport 45 km/h

 

Testvinnaren NIU N-Sport har gjort elmopeden till ett bättre alternativ än mopeder med förbränningsmotor. N-Sport har bättre acceleration, är tyst, klimatsmart, prisvärd, enkel att ladda och kräver minimalt med service och underhåll. Räckvidd är upp till 8 mil och möjlighet att ta med samt ladda batteriet inomhus gör att räckvidden täcker de sträckor man normalt gör med en moped. 

NIU N-Sport elmoped är designad för den medvetne urbana pendlaren som vill transportera sig snabbt, miljövänligt och kostnadseffektivt. 

N-Sport är alltid uppkopplad och ger dig info i realtid via din Smartphone App. Information om var din NS1 befinner sig, larmnotiser om någon försöker stjäla den, hastighet, batteriets status, hur många kilometer du kommer med nuvarande laddning och komplett körhistorik. Kostnad/laddning 1,5 - 2 kr.

N-Sport har imponerande prestanda. Med en specialanpassad Bosch-motor på 1800W med peak på 2400W och NIU:s egenutvecklade Litiumbatteri på 29AH får N-Sport hela 120 Nm i vridmoment. En elmoped från NIU enkelt accelererar ifrån traditionella EU-mopeder med förbränningsmotor. Acceleration och maxhastighet kan enkelt ställas om under körning via 3 standardlägen. Genom energisparande teknik och bromskraft-återvinning når man upp till 80 km per laddning. Vid full effekt och blandad körning är körsträckan ca 4-6 mil. 

Batteriet är optimalt placerat under förarens fötter vilket ger en mycket fördelaktig viktfördelning och lämnar gott om plats åt förvaring under sadeln. N-Sport är rymlig och robust och har flera smarta detaljer som USB-uttag utfällbara fotstöd för passagerare och inte minst, plats för ett extra batteri under sadeln.

Pris: 29.995 kr (gäller sista röda + svarta i lager)​
Ord pris: 33.995 kr
NIU_N1Sport_allmän.jpg
NIU Logo.jpg
bäst_i_test_m3.jpg
smartson logo.jpg
bäst_i_test_aftonbladet.jpg
smartson logo.jpg
bäst_i_test_m3.jpg
bäst_i_test_aftonbladet.jpg

Teknisk information

Räckvidd:  Upp till 80 km

Hastighet: 45 km/h klass 1

Motor: Bosch for NIU 2400W

Motorstyrka: 1,8 kW, vridmoment 120Nm

Bromsar: Hydrauliska med bromskivor bak & fram

Hjul: Alu 12" fram och bak

Batteri: Lithiumbatteri Panasonic 60V 29Ah 1740Wh.

Med bärhandtag.

Laddtid: ca 6 tim för full laddning

Laddare: Laddas i vanligt vägguttag

Vikt:  78 kg

Maxlast: 150 kg

Färger: Mattsvart, vit, röd

NIU N1Sport laddning .jpg
NIU_N1Sport_röd_2_.jpg