Niu_M+_sport_röd_bäst_i_test.jpg
NIU M+ sport vit.jpg
NIU N1Sport app .jpg
NIU M+ silver2.jpg

NIU M+ Sport 45 km/h

 

NIU M+ kommer utrustad med NIU:s senaste batteriteknologi. Batteriet har hög kapacitet och är väldigt lätt! Sport modellen kommer med ett 48V 42Ah (45 km/h) batteri och Lite modellen kommer med ett batteri på 48V 31Ah (25 km/h) .

NIU M+ elmoped är designad för den medvetne urbana pendlaren som vill transportera sig snabbt, miljövänligt och kostnadseffektivt. Genom att lägga stora resurser på bland annat avancerad batteriteknik och hög kvalitet vid såväl konstruktion som tillverkning har NIU med M+ skapat ett idealiskt fordon för moderna stadsbor. 

Det skall vara enkelt att äga en elmoped från NIU och det återspeglas i detaljerna. Tidigare problem i samband med laddning av elfordon har NIU eliminerat genom ett portabelt batteri som är enkelt att ta med och ladda i lägenheten eller på jobbet. 

M+ är alltid uppkopplad och ger dig information i realtid via din Smartphone App. Information om var din M+ befinner sig, larmnotiser om någon försöker stjäla den, hastighet, batteriets status, hur många kilometer du kommer med nuvarande laddning och komplett körhistorik. 

M+ har imponerande prestanda. Acceleration och maxhastighet kan enkelt ställas om under körning via 2 standardlägen för att passa olika trafiksituationer. Genom energisparande teknik och bromskraft-återvinning och ett stort batteri når man upp till 100 km per laddning.

PRIS: 25.995:- (gäller endast sista röda kvar i lager)
Ord pris: 29.995:- 

Teknisk information

Räckvidd:  Upp till 60-130 km

Hastighet NIU M+ Sport: 45 km/h  29.995:-

Hastighet NIU M+ Lite: 25 km/h 26.995:-

Motor: Bosch for NIU

Motorstyrka: 1,2 kW  (Lite-modellen 0,8 kW)

Bromsar: Hydrauliska med bromskivor bak & fram

Hjul: Alu 10" fram och bak

Batteri NIU M+ Sport: Lithiumbatteri Panasonic 48V, 42Ah. Med bärhandtag.

Batteri NIU M+ Lite: Lithiumbatteri Panasonic 48V 31Ah. Med bärhandtag.

Laddtid: ca 6 tim för full laddning

Laddare: Laddas i vanligt vägguttag

Vikt: 55 kg

Maxlast: 160 kg

Färger NIU M+ Sport: Vit, röd, silver

Färger NIU M+ Lite: Vit, silver

Bosch motor.jpg
NIU Logo.jpg