NISHIKI Lite Herr 7-vxl

 

Svensk designad hantverksbyggd kvalitetscykel, byggd i Göteborg och anpassad för våra svenska förhållanden.

Nishiki Lite är en lätt sportcykel. Lite kompromissar aldrig när det kommer till design och funktionalitet. Detta gör Lite perfekt för dig som cyklar dagligen, till och från arbetet eller väg på fritiden.

Ram: Aluminium

Färg: Mattsvart / orange

Hjulstorlek:  28" (700)

Ramstorlekar: 18", 20", 22" och 24"

Växlar: Shimano Nexus 7-vxl

Bromsar: V-broms, fotbroms

Hjul/däck: 700Cx32 Antipuncture

PRIS: 7.195 kr

NISHIKI - Svensk design & småskaligt hantverk:

Nishiki gör cykling till en upplevelse. När vi bygger våra cyklar gör vi det med ett större mål än att tillverka och sälja produkter. Vi har en ambition att göra cykling roligare och smidigare, att varje detalj och varje komponent ska vara noga utvald för att maximera din känsla bakom styret.

Nishiki har sina rötter i Kobe i Japan och historien om det svenska Nishiki började redan 1981 på företaget Kawamura med import av landsvägsramar. Idag äger vi rätten till varumärket själva och försöker att kombinera hantverkstraditioner, moderna material, nyskapande design och kompromisslös funktion i en liten verkstad på Hisingen i Göteborg. Samtliga cyklar är helt och hållet framtagna för våra svenska förhållanden och ska ge dig körglädje varje dag.

Vi jobbar kontinuerligt med utveckling av både detaljer och modeller. I vår verkstad där vi bygger många av modellerna, finns inget löpande band, bara rent och skärt hantverk. Men så drivs också Nishiki av eldsjälar som älskar cyklar.

Bikepoint Cykel & Fritid AB

Plankgatan 3, 372 31 Ronneby

Mobil: 0708-627 207

Mail: bikepointcykel@yahoo.com

Kontakta oss
  • w-facebook
  • Twitter Clean